Retourneren en garantie bij Annasoptiek.nl

Retourneren (herroepingsrecht) of omruilen

Mocht je niet volledig tevreden zijn met jouw aankoop dan kan je je bestelling, zonder opgaaf van reden, retourneren waarna je het door jou betaalde aankoopbedrag terugbetaald krijgt. Hierbij gelden de volgende regels:

1. Geef binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan dat je wilt retourneren. Dit kan je doen door een email te sturen naar: info(at)annasoptiek.nl of door ons contactformulier te gebruiken.

2. Geef aan welke producten je retour wilt sturen, eventueel met reden (niet verplicht) en jouw bestelcode.

3. Stuur de retourproducten naar onderstaand retouradres. Je hoeft niet te wachten totdat je een bevestiging van ons krijgt.

3. Je hebt 14 dagen de tijd -vanaf het moment dat je hebt aangegeven te willen retourneren- om de producten terug te sturen.

4. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor jouw rekening.

5. Om misverstanden omtrent teruggestuurde bestellingen te voorkomen, vragen we je de artikelen per track&trace te versturen en het verzendbewijs van de vervoerder goed te bewaren. 

6. Als je hebt aangegeven het aankoopbedrag terug te willen ontvangen, dan storten wij het bedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, terug. Het geld wordt teruggeboekt op de rekening die je hebt gebruikt om de artikelen af te rekenen.

7. Geretourneerde artikelen dienen geen gebruikssporen te hebben en dienen zo mogelijk in de originele verpakking te zitten.

8. Verpakkingen dienen tevens ongeschonden te zijn (binnen een redelijke norm): niet beplakken met plakband of het verzendlabel/factuur direct op de doos plakken ajb.

9. Zorg er voor dat je bij de door jouw geretourneerde bestelling los een kopie bijvoegt van de factuur of een notitie met je naam en adresgegevens en factuurnummer.

10. Wil je retourneren? Stuur een mailtje naar info(at)annasoptiek OF vul ons contactformulier in en stuur de te retourneren producten naar:

RETOURADRES

Anna's Optiek

t.a.v. RETOUREN WEBSHOP ORDERNR. _______

Beukenweg 6 b/d

1091 KD Amsterdam

Garantie

Controleer de bestelde artikelen direct nadat je ze hebt ontvangen op eventuele gebreken in productie of materialen. Mocht je onverhoopt een gebrek constateren, laat het ons dan direct weten per email of contact formulier. Wij zullen je dan instructies geven hoe het defecte artikel naar ons te retourneren.

De garantie geldt niet voor schade bij ondeugdelijk gebruik en voor gebruikssporen die men bij gebruik kan verwachten.

Bij een defect artikel, zullen wij je: 1. een nieuw artikel opsturen, of 2. een voucher geven voor het bedrag van het defecte artikel, of 3. het betaalde bedrag aan je terugbetalen.


Laatst bekeken

Geen producten
Vergelijk 0